ontrazinjega.eu | On trazi njega - gej ljudi za upoznavanje
ontrazinjega.eu | On trazi njega - gej ljudi za upoznavanje

ontrazinjega.eu | On trazi njega - gej ljudi za upoznavanje

golek wong lanang hubungan jenis: Opo wae - f7nib8t7fy | Beograd | Serbia


Foto bakalan tekan

f7nib8t7fy Capricornus
Serbia, Beograd

Aku wong lanang, 24
golek wong lanang tekan 19 Tinuju 19

f7nib8t7fy

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Babakan aku
Ulang taon: 1995-01-01 
hubungan jenis: Opo wae
Negoroku: Serbia
Kuthaku: Beograd
Frase halo aku: bok, zelio bi upoznati nekog aktivnog beogradjanina, misicavog s vecom alatkom do 30god, u beogradu sam do    nedelje :) 
Penampilan
Dhuwurku: 4' 0" (1.21 m.)
Bobot awakku: 80 lbs. (36 kg)
Rambut aku: Coklat tuo
Motoku: Coklat
Tipe awakku: Langsing
Bagian apik tekan awakku: Lambe
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Status perkawinan aku: Bujangan
Bocah-bocah: Ora ono siji-sijine
Babakan bocah-bocah: Pasti
Sosial
Pakaryan aku: Administrator
Pendapatan aku: Kurang tekan $ 100 per wulan
Pendidikan aku: Sekolah menengah
 
Bosoku: Boso Inggris
Boso Jerman
Boso Italia
Boso Spanyol
 
Gaya urip
pandangan politik: Liberal
Agomo: Kristen
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Alkohol: Ora ngombe
Roso humor: Pinter
 



Tambahno nang favorithttp://ontrazinjega.eu/f7nib8t7fy
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |ontrazinjega.eu dating service TOS and PP | ontrazinjega.eu dating service Dukungan layanan

Dating Affiliates